Business Academy

Business Academy 2017-01-17T11:52:06+01:00

ROCK YOUR BUSINESS

Ridică-ţi afacerea la nivelul superior

Eşti întreprinzător. Doreşti să-ţi extinzi afacerea. Îţi doreşti să-ţi fie mai uşor, mai bine, afacerea mai profitabilă şi mai eficientă.
Nutreşti să creşti din poziţia în care te afli în poziţia în care vrei să fii cu adevărat.

Acesta este motivul pentru care Inge Rock a dezvoltat programul Rock Your Business pentru întreprinzători.

Cum a luat fiinţă Rock your Business

Inge Rock Academy a evoluat de la un o afacere de coaching personal individual la o Academie Premium de succes în întraga lume. Vei regăsi Inge Rock Academy atât pe piaţa europeană cât şi pe cea din Statele Unite ale Americii. Programul Rock your Business îţi oferă o serie de principia testate şi validate în timp care sunt valabile în orice afacere tocmai fiindcă au fost dezvoltate din perspectiva întreprinzătorului.

În curând disponibil şi în România

Rock your Business nu este un program clasic de training de afaceri

Să fim bine înţeleşi, Rock your Business nu este un program obişnuit de training de afaceri. Acesta reprezintă un program de educaţie care se adresează, în mod direct şi mai înainte de toate, întreprinzătorului. Dezvoltarea gândirii precum şi cea a aptitudinilor de întreprinzător sunt vitale pentru succesul unei afaceri. Atunci când nu eşti dispus să evoluezi tu însuţi nu vei putea fi capabil să dezvolţi o afacere prosperă.

Programul Rock your Business

Boot Camp

Cuvântul cheie în acest training este DESIGN-ul.

Pune-ţi următoarea întrebare…Când a fost ultima dată când ţi-ai făcut timp să priveşti esenţa afacerii tale? Vorbim aici despre fundamentul afacerii, despre valorile şi principiile cheie pe care se bazează aceasta. De foarte multe ori întâlnim întreprinzători care îşi conduc afacerea într-un anume mod doar pentru că acela este singurul model pe care îl deţin, fără să îşi bată capul în vreun fel. Priveşte-ţi rezultatele, analizează-ţi obiceiurile zilnice şi vei alfa răspunsul la această întrebare.

Teme:

Stabileşte valorile de bază proprii ţie şi afacerii tale
Dezvoltă o viziune
Confruntă-te cu obiceiurile şi convingerile care te împiedică să te dezvolţi
Dezvoltă un mindset antreprenorial sănătos
Cele 4 nivele ale antreprenoriatului
Matricea business-ului : vizuală, emoţională, funcţională, financiară
Atitudinea şi aptitudinile oamenilor de afaceri de succes
Îmbrăţişează schimbarea

Următoarele tarining-uri 2015-2016:

Poţi începe educarea ta chiar acum!
Programul este construit pe trei nivele

1) Boot Camp cu focus pe DESIGN … design-ul şi viziunea noii afaceri sau a celei nou revizuite.
2) Training-ul în care accentul este pus pe DEZVOLTARE… aplicarea şi dezvoltarea modelului de business.
3) Clubul Elite unde ne concentrăm asupra DIRECŢIEI… afacerii pentru a asigura succesul ei în rândul celorlalţi întreprinzători.

Dacă doreşti, te poţi înscrie imediat pentru toate cele trei nivele ale cursului şi vei primi un bonus special cadou din partea noastră.
Apasă pe butonul de mai jos şi coordonatorul nostru de program te va contacta imediat. Te rugăm să menţionezi numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon unde poţi fi contactat, perioada preferată pentru a fi contactat (dimineaţa, după-amiaza, seara).

CONTACT US