Premium Lifestyle Club

Premium Lifestyle Club 2017-01-17T11:53:21+01:00
LIFE ACADEMY PREMIUM CLUB

Life Academy Premium Club pentru RESTUL vieţii tale!

Eşti în căutare de răspunsuri la întrebările care te macină?

Cei mai mulţi dintre oameni ating un nivel superior de conştienţă după ce au întâmpinat mai multe dificultăţi în viaţă.
Indiferent în ce punct al vieţii tale te-ai afla, indiferent în ce situaţie te-ai regăsi, ai nevoie de cunoştinţe noi şi de un nou nivel de înţelegere pentru a putea obţine rezultate noi. Nu este nici un secret că o existenţă deosebită nu se naşte din idei comune.

Pentru cine este Life Academy Premium Club?

Life Academy Premium Club a fost conceput şi construit în aşa fel încât să ofere răspunsuri întrebărilor tale fundsamentale. Ne lovim cu toţii de aceste semne de întrebare care se nasc din situaţii cum ar fi divorţul, pierderea unei fiinţe dragi, pierderea locului de muncă, falimentul, certuri în familie, sindromul epuizării profesionale, depresia, boala…
E viaţa, aşa se petrece. Te înşeli însă dacă îţi imaginezi că Premium Club există doar pentru cei care îşi plâng soarta. Acest Club Premum este o Academie pentru oameni care gândesc la fel şi care îşi doresc să avanseze în creşterea lor şi care tânjesc să-şi transforme viaţa în capodopere. Adică pentru TINE! Chiar dacă viaţa e dură şi plină de provocări TU eşti hotărât să creşti şi să reuşeşti în viaţă.
Inge Rock îţi oferă toate cunoştinţele acumulate de-a lungul propiei experienţe, cunoştinţe care au ajutat-o să depăşească obstacolele, să supravieţuiască provocărilor şi să atingă succesul. Ea, împreună cu membrii facultăţii, îţi va oferi toate piesele din puzzle necesare unei vieţi împlinite.

Ce înveţi în cadrul Life Academy Premium Club?

Inge a însumat toate cunoştinţele de care ai nevoie pentru a te bucura de succes. Primul lucru pe care îl vei învăţa va fi să gândeşti diferit. În momentul în care vei schimba felul în care gândeşti şi rezultatele tale se vor modifica. Principiile Universale sunt aceleaşi pentru toată lumea. Devenim ceea ce gândim cu predilecţie.

Vei învăţa:

Cum funcţionează mintea umană
Care este adevăratul sens al emoţiilor şi al sentimentelor tale
Cum să-ţi schimbi sistemul de credinţe şi convingeri
Legile Universale ale creaţiei pentru a putea schimba rezultatele din viaţa ta
Metode prin care să schimbi circumstanţele şi astfel să obţii rezultatele dorite
Diferenţele dintre bărbaţi şi femei
Cum să-ţi dezvolţi încrederea în forţele proprii precum şi o imagine de sine pozitivă
Cum să stabileşti relaţii pline de iubire şi înţelegere

Ce este Premium Club?

Premium Club a fost conceput fiindcă Inge dorea să reunească oamenii în jurul anumitor teme sau ale unor principii de viaţă. Membrii se vor conecta unii cu alţii, vor învăţa împreună în cadrul training-urilor live şi vor evolua ca şi grup în timpul sesiunilor online. Clubul este echipa de prieteni care împărtăşesc aceleaşi valori pozitive. Aceştia vor deveni prieteni pe viaţă.
Life Academy Premium Club se adresează tuturor celor care sunt frământaţi de probleme de viaţă. Cu toate acestea am conceput un program pentru ca membrii clubului să se poată bucura de o viaţă ‘premium’. Suntem convinşi că tu eşti creatorul propriei tale fericiri. Această comunitate pozitivă te va ajuta, te va provoca şi te va încuraja.

Life Academy Premium Club este un grup de oameni pozitivi care devin prieteni pe VIAŢĂ!

Pe viaţă!

Odată devenit membru al Clubului, vei rămâne membru al acestei comunităţi pe durata întregii tale vieţi. Acesta este un cadou nepreţuit!
Eşti binevenit la orice training, la orice sesiune online. Vei fi permanent în contact cu oameni care te apreciază, te sprijină, te inspiră, te încurajează, te ajută. Nu există un alt loc mai potrivit pentru dezvoltarea ta personală.

Începe acum!

Cu cât aştepţi mai mult, cu atât va dura mai mult să ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti. Înregistrează-te ca membru al familiei mondiale Rock, acum. Apasă pe butonul de mai jos şi intră în contact cu echipa noastră extraordinară. Coordonatorul nostru de program te va contacta imediat. Te rugăm să menţionezi numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon unde poţi fi contactat, perioada preferată pentru a fi contactat (dimineaţa, după-amiaza, seara.
Îţi mulţumim pentru încredere, suntem nerăbdători să creştem împreună cu tine!

CONTACTEAZĂ-NE

 

 

 

Inge, sunt atât de fericită că te-am întâlnit. E incredibil cât am învăţat de la tine. Viaţa mea s-a schimbat atât de mult în ultimul an. Încep un nou serviciu azi. Pot să inspir oamenii şi aştept cu nerăbdare tot ce viaţa are să-mi ofere. Îţi mulţumesc din suflet.
Christel, Tennessee
Pe 3 iunie 2012, în timpul unui seminar, m-am înscris în Life Academy fiindcă mă săturasem de felul meu de a trăi. Toate zilele erau la fel. Astăzi, după 4 luni, pot să spun că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Sesiunile online, training-urile live, prietenii pe care mi i-am făcut, flow-ul de energie al celor care se aseamănă, felul în care oamenii îşi întind mâna unul altuia din tot sufletul, toate acestea au deschis o lume nouă pentru mine pe care nu vreau s-o mai ratez în nici un chip. Life Academy şi Inge Rock m-au readus pe calea gândirii pozitive. Am căutat pe tot internetul o alternativă mai bună, dar ea nu există.
Bruno, Londra