ROCK TEAM – PREMIUM COACHING ACADEMY

ROCK TEAM – PREMIUM COACHING ACADEMY 2016-12-13T20:51:37+01:00

ROCK TEAM - PREMIUM COACHING ACADEMY

Devino coach de elită ! Înscrie-te acum la următorul nostru training.

Iubeşti oamenii ?
Visezi să inspiri şi să-ţi ajuţi semenii ?
Oamenii te abordează pentru că au nevoie de un sfat bun ?
Se prea poate că vei deveni un coach extraordinar.
Vrei să ne ajuţi înfrumuseţăm lumea în care trăim ?

RockTeam – scurt istoric

În urmă cu 8 ani Inge devenea primul consultant pe tema succesului în viaţă în ţara ei de origine. Atunci când s-a lansat nu şi-a imaginat nicio clipă că afacerea ei avea să crească atât de repede datorită mulţimii de oameni care căutau servicii de coaching profesionist. După un an de zile orarul ei era plin în întregime cu sesiuni de coaching, depăşind astfel chiar cele mai îndrăzneţe aşteptări într-un răstimp foarte scurt. Tot atunci ea a înţeles că avea nevoie de o echipă de coaching pentru a putea atinge un public mai larg. În felul acesta s-a născut Coaching Academy, care s-a transformat într-un succes aproape instantaneu. La scurt timp, Inge a luat decizia să schimbe numele academiei în Rock Team, pe de o parte fiindcă echipa avea rezultate foarte bune, iar pe de altă parte fiindcă erau mult mai multe lucruri de învăţat dincolo de coaching. Astăzi echipa noastră este prezentă în toată Europa şi creşte semnificativ în Statele Unite. Întreaga lume are nevoie de coach-i şi teacher-i Rock Team!

Un alt fel de coaching

Metoda de educare Rock Team este unică în lume. Inge şi membrii facultăţii îmbină metoda clasică de coaching cu o metodă proprie de învăţare şi predare care nu se regăseşte nicăieri altundeva în lume. Ca membru al echipei Inge Rock, acesta este doar începutul. Oamenii îşi doresc să crească, să se dezvolte şi să obţină rezultatele pe care şi le-au propus în viaţă. Prin urmare training-urile Rock Team sunt specifice, clare şi la esenţă. Nu ne vom risipi timpul, investiţia sau efortul. Vă vom pune la dispoziţie o experienţă de coaching deosebită împreună cu expertiza care vă va permite să evoluaţi mult mai rapid decât în cadrul oricărui alt program de coaching. În plus, în calitate de coach acreditat Rock Team devii membru al echipei pe viaţă ! Da, ai citit bine, devii parte din echipă pe VIAŢĂ!

Specialitatea ta

Ca şi coach ai o identitate, o personalitate, o voce, un stil şi o specialitate. În Rock Team fiecare dintre coach-i are felul propriu de a se conecta şi a comunica. Inge şi membrii facultăţii sunt experţi în dezvoltarea propriei tale nişe şi văd în tine ceea ce ţie îţi scapă, astfel încât vor scoate la lumină tot ce e mai bun în tine pentru ca la rândul tău să faci acelaşi lucru pentru alţii din jur.

La nivelul 2, odată încheiate training-urile basic şi avansat, vei putea să-ţi alegi propria specialitate de coaching în funcţie de propria ta dezvoltare şi a afacerii tale.

Poţi alege:

Coaching de viaţă şi carieră
Coaching în sănătate
Coaching în relaţii/familie
Coaching în sport
Coaching în afaceri

Datele de desfăşurare a cursului Basic Team sunt:

Poţi începe educarea ta chiar acum!

Teme:

Munca cu mintea umană
Sinergia dintre mintea conştientă şi cea subconştientă
Principii şi practică de bază în coaching
Principiile schimbării
Curs de bază – Legile universale ale creaţiei
Bariera groazei
Cele 7 nivele de conştienţă
Principiile Master mind de predare
Conversaţiile introductive (intake)

La finele primului nivel, după ce ai trecut cu succes de examenul de la finalul modulului, vei putea avansa un nivel în parcursul tău de educare.
Există 3 nivele diferite în procesul de coaching:

1) Basic Team cu accent pe ÎNVĂŢARE: pe acumularea de cunoştinţe şi înţelegeri necesare pentru a deveni un coach de succes.
2) Advanced Team cu accent pe ELEVARE: pe aplicarea principiilor şi practicilor acumulate în nivelul 1.
3) The Executive Team cu accent pe ÎNDRUMARE: pe dezvoltarea şi consolidarea unei afaceri de coaching de succes.
Înscrie-te la toate cele 3 nivele deodată şi vei primi din partea noastră drept cadou un bonus fantastic.

Apasă pe butonul de mai jos şi coordonatorul nostru de program te va contacta imediat. Te rugăm să menţionezi numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon la care poţi fi contactat, perioada preferată pentru a fi contactat (dimineaţa, după-amiaza, seara).

CONTACTEAZĂ-NE