Sailing leaders

Sailing leaders 2017-01-17T11:56:10+01:00

SAILING LEADERS

Dezvoltă-ţi calităţile de leader prin navigare

Ce înseamnă acest lucru?

Navigarea este o activitate de sudare a unei echipe. Atunci când petreci o săptămână împreună cu alţi oameni pe o ambarcaţiune şi supravieţuieşti acestei provocări, eşti pregătit să conduci orice echipă.
Educaţia prin experienţă este cea mai rafinată  rapidă şi   eficientă metodă de învăţare.
Doar când ai trecut tu însuţi prin anumite experienţe le cunoşti din adâncul sufletului.
Acesta este şi motivul pentru care TE invităm împreună cu echipa ta pe o barcă de agrement de 45+ft în minunata Croaţie.
Vei zbura spre Zadar (Croaţia) de unde vom organiza transportul mai departe spre portul de agrement. Vei urca la bordul navei iar 7 zile mai târziu ne vom îngriji să te aducem înapoi.

Pentru cine?

Pentru leaderi, manageri şi echipele lor, familiile lor sau prieteni care sunt dispuşi să accepte provocarea.
Doreşti să-ţi ridici calităţile de leader la un nivel superior? Acest training este exact ceea ce ai nevoie pentru tine şi echipa ta. Contactează-ne pentru a afla care sunt posibilităţile.

Cum se desfăşoară acest traning?

Întreaga călătorie durează o săptămână, de sâmbătă până sâmbătă. În această perioadă îţi vei petrece timpul pe o ambarcaţiune de lux (16m) însoţit de maximum 10 persoane. Există posibilitatea de a rezerva la cerere mai multe ambarcaţiuni pentru grupuri/echipe mai mari.
Vei înnopta,vei lua mcul dejun şi masa de amiază pe barcă. Vom ancora în fiecare seară în sate pitoreşti unde vom lua cina în restaurant cu meniu specific locului. Aceste locaţii sunt alese cu grijă de către teacher-ul vostru şi de către skipper.
Eşti la conducerea unei companii? Aceasta este ocazia perfectă de a-ţi surprinde echipa şi de a le oferi ceva mai mult decât o simplă vacanţă, de a adăuga valoare cu ajutorul educaţiei prin experienţă, Sailing Leaders – Leaderii navigatori este un exerciţiu obligatoriu.
Verifică disponibilităţile pentru vara 2016.

La ce te poţi aştepta?

 • Vei învăţa cele 5 nivele ale leadership-ului în timp ce le vei exersa.
 • Vei învăţa să aplici legile leadership-ului.
 • Vei învăţa cum să influenţezi oamenii într-un mod pozitiv.
 • Vei descoperi care sunt principiile şi abilităţile de care ai nevoie pentru a permite oamenilor să colaboreze.
 • Vei simţi ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă PUTERNICĂ.
 • Vei învăţa să reacţionezi bazându-te pe sentimente şi nu pe emoţii.
 • Vei experimenta forţa dinamicii de grup atunci când membrii echipei sunt atenţi unii la alţii.
 • Te vei bucura să observi populaţia locală, frumuseţea Croaţiei, istoria şi secretele ei deopotrivă.
 • Te vei bucura de surprizele care te aşteaptă.
 • Vei intra în contact cu oamenii la un nivel cu totul nou.
 • Te vei distra.
 • Te vei bucura de soare, de cerul albastru, de o companie pe cinste, de deliciile bucătăriei croate şi de splendoarea mării Adriatice şi a insulelor sale încântătoare!

 

Informaţii generale şi mesajul personal al skipper-ului!

Croaţia deţine 78 de insule (cu dimensiuni mai mari de 1km²), 542 de insule (mai mici de 1km²), plus 642 de stânci şi recifuri, ceea ce face ca navigarea să fie foarte interesantă, dat fiind fapul că peisajul se schimbă mereu.
the În funcţie de program şi de preferinţe, vă sugerez să vizităm  Korcula şi casa în care s-a născut faimosul explorator Marco Polo.
O recomandare din suflet Skradin, un orăşel de pe râul Zrmanja chiar lângă cascada Krka. Alte două locaţii pe care nu putem să le ratăm sunt Komiza pe insula Vis şi bineînţeles,the Peştera Albastră de pe insula Bisevo. Veţi adora aceste locuri.
Pot să vă vorbesc ore în şir despre această croazieră fiindcă sunt îndrăgostit de navigare pe Pot să vă vorbesc ore în şir despre această croazieră fiindcă sunt îndrăgostit de coasta croată. Iubesc mirosul mării la reflux dimineaţa, pescăruşii care zboară deasupra noastră. Ador plajele ascunse şi micile restaurante locale pe care nu le poţi găsi decât dacă eşti pe o barcă.
Sunt convins că toate acestea vă vor impresiona şi pe voi.
Pentru mai multe detalii contactaţi-ne pe adresa selena@ingerock.com