Cine este Inge?

Cine este Inge? 2017-01-18T16:57:51+01:00

Inge Rock despre misiunea sa

“Misiunea mea este să fiu prezentă în dezvoltarea altor persoane, într-un mod de care oamenii nu sunt conştienţi încă. Mă adresez inimilor lor şi astfel le arăt cine şi ce pot deveni. Mă folosesc zi de zi de vocea mea pentru a împărtăşi acest mesaj în lume. Fiind coach, autor şi speaker am capacitatea de a face acest lucru şi de a conduce oamenii spre adevărata lor destinaţie în fiecare zi. Mă strădui să le fiu exemplu.” – Inge Rock

 

Cândva

La fel ca oricare dintre noi, Inge a fost nevoită şi ea să facă faţă obstacolelor din viaţă: părinţii săi au divorţat când avea 14 ani, propria căsătorie s-a destrămat, mama sa a decedat la vârsta de 56 de ani în urma unui cancer la sân. Datorită divorţului a fost nevoită să renunţe la afacerea pe care o conducea, iar în urmă cu 8 ani tatăl ei a decedat neaşteptat urmare a unui atac cerebral…
Inge, însă, a rămas în picioare. Trebuia să continue. Nu avea pe cine să se sprijine, astfel încât şi-a reconstruit propria încredere în sine mai puternică decât oricând. Mulţumită actualului partener şi al copiilor lor ea se află acum pe calea iubirii, a succesului, a sănătăţii şi a fericirii, fiind infinit recunoscătoare pentru iubirea necondiţionată din fiecare zi a existenţei sale.

Experienţă

Copil născut într-o familie de dascăli, lui Inge i-a fost insuflată pasiunea pentru formare, pentru a inspira şi a motiva încă din copilărie. Era aşadar evident că Inge avea să aleagă să studieze pedagogia. În anii ‘80 era penurie de posturi în învăţământ, drept pentru care ea a ales să devină manager şi trainer la o companie de produse cosmetice de renume. În felul acesta Inge putea din nou să predea!
Graţie studiilor de pedagogie şi a celor 20 de ani de experienţă în educarea oamenilor în domeniul leadership-ului, al comunicării şi al vânzărilor, Inge a clădit fundaţia aptitudinilor sale de coach.
În momentul în care Inge a început să studieze mai amănunţit psihologia şi dezvoltarea personală, a realizat din ce în ce mai mult cât de mare este diferenţa între « a dori » şi « a obţine ».
Însă atunci când oamenii cunosc modul în care funcţionează mintea şi abilităţile acesteia, când ajung să interpreteze corect emoţiile şi să ia deciziliile potrivite la momentul potrivit, totul este posibil!
Abia atunci când Inge a început să colaboreze cu unele dintre cele mai proeminente figuri din lume precum Bob Proctor şi Paul Martinelli, puzzle-ul a fost completat. Aceştia i-au dat înţelepciunea de care avea nevoie pentru a transforma aptitudinile sale în programe eficiente şi imediat aplicabile. Cursurile pe care le-a urmat în Statele Unite au încoronat ani de studiu intensiv şi evoluţie personală. Pe lângă Proctor şi Martinelli, Inge poate să-i numească printre colegii săi pe unii dintre maeştri lumii : Mary Morissey, Les Brown, John Maxwell şi Nick Vujicic.
Partenerul de teaching al lui Inge, Paul Martinelli, este în acelaşi timp şi preşedintele celei mai mari companii de leadership din lume, John Maxwell Team. Astăzi vei regăsi această elită în Life Academy, în Rock Team şi în Rock Your Business. Inge a devenit unul dintre cei mai buni coach, teacher şi speaker din lume. Realizările sale au fost încununate cu premiul Torchbearer Award.
Ea este liderul propriei sale academii de coaching şi autoarea cărţii şi a CD-ului « Devii ceea ce gândeşti », care a apărut în ediţie nouă în iunie 2013. În toamna anului 2010 Inge a lansat piesa “Eu e un idiot”, urmată de cartea cu acelaşi titlu pe 1 aprilie 2011. « Trăiască dragostea », cea mai nouă apariţie editorială, a fost disponibilă în librării începând cu 1 Octombrie 2012, urmată fiind de premiera cu acelaşi nume pe 12 Decembrie 2013.

Pentru tine

Te afli, aşadar, la hotarul tuturor posibilităţilor. A sosit timpul să afli care este destinaţia propriei tale vieţi, să-ţi descoperi obiectivele şi să le atingi unul câte unul, cu mintea limpede, cu un plan concret de acţiune, oricât de mari ar părea aceste obiective.
“Calitatea vieţii oamenilor se află în relaţie directă cu calitatea întrebărilor pe care aceştia şi le adresează.” – 
Socrate
Îndreaptă-te spre  homepage pentru a descoperi cum poţi să-ţi orientezi extraordinara minte pe care o deţii pe calea care-ţi va schimba viaţa.
Spune-ţi ţie însuţi “da”. Meriţi din plin să îţi creezi un viitor incredibil!