Cine e Razvan?

Cine e Razvan? 2017-01-18T17:08:21+01:00

Misiunea lui Razvan

Visul meu este sa creez un sistem de educatie prin care oricare persoana sa se dezvolte pe tot parcursul vietii in armonie cu caracterul sau unic, cu talentele sale unice, cu personalitatea ei unica, cu stilul ei de invatare unic, astfel incat sa-si atinga potentialul maxim in fiecare moment al vietii, pentru ca lumea in care traim sa fie mai buna.” Daca si tu impartasesti dorinta de a-ti descoperi si/sau dezvolta talentele unice sau doresti cresterea potentialul tau pe oricare dintre planuri, sunt aici se te sustin pe drumul ales.

Razvan Ziemba

Cum a fost

Ca oricare dintre noi, Razvan a trecut si el prin cateva puncte de cotitura in viata: evenimentele din 1989 i-au insuflat incredere intr-un viitor diferit, cu mult mai multe oportunitati si mai interesant decat scoala, ca urmare a renuntat la facultatea de electronica si a devenit antreprenor; la 25 de ani avea deja o casnicie destramata; dupa opt ani de antreprenoriat a decis sa incerce varianta de angajat in corporatie pentru ca apoi, dupa 18 de ani de management sa renunte la jobul de CEO ca sa redevina antreprenor, de aceasta data in domeniul educatiei. Punctele de cotitura in viata l-au ajutat pe Razvan sa inteleaga ca, indiferent ce anume ii va oferi viata, ceea ce este in mintea si in sufletul sau, nu-i va putea lua nimeni. Razvan iubeste sa-si impartaseasca cunostintele cu cei interesati si crede cu tarie ca poate face o diferenta in lumea in care traim.
“Fii tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.”Mahatma Gandhi

Experienta

In cei opt ani de antreprenoriat Razvan a invatat multe lectii, fara insa sa fie constient de acest lucru in acele momente. Nu a pregetat sa incerce orice afacere care parea profitabila, era un adevarat “antreprenor in serie”. Aceea a fost perioada care i-a oferit primele lectii despre oameni si afaceri.
Experienta de manager-angajat a inceput in 1998 in Flamingo Computers, una dintre cele mai mari firme de IT din Romania la acel moment, aflata in continua ascensiune. Cu aceasta ocazie si-a valorificat si extins experienta in retail fiind responsabil de lantul de magazine pe care il detinea firma pentru ca ulterior sa treaca la nivelul urmator si sa fie responsabil pentru dezvoltarea companiei in mai multe tari, preponderent din Europa de Est. Din nou, multe invataturi al caror sens a devenit mult mai clar ulterior.
Ramanand in zona comertului in tot acest rastimp, in 2009 Razvan devine CEO la firma cu cea mai mare rata de crestere de pe piata de IT, electronice si electrocasnice iar pana in 2016 dubleaza cifra de afaceri, compania inregistrand in tot acest interval o rata a profitului peste media industriei.
Intorcandu-ne putin in timp, observam acum, ca septembrie 2012 a adus ceva nou, ceva ce urma sa genereze un nou punct de cotitura in viata lui Razvan: participarea la un seminar cu Bob Proctor. A fost primul sau seminar in domeniul dezvoltarii personale. Acela urma sa devina inceputul unei noi calatorii. A continuat sa invate de la profesori cum ar fi Jim Rohn, Robin Sharma, Napoleon Hill, James Allen, Brian Tracy si multi altii. A devorat zeci de carti si a participat la zeci de seminarii, in tara si strainatate. Seminarul cu John Maxwell din 2013 a pus o alta importanta piatra la temelia dezvoltarii lui Razvan, ocazie cu care a pornit calatoria in domeniul leadership-ului. In timpul acestei calatorii l-a cunoscut pe Paul Martinelli si pe Inge Rock, partenera lui in programul “Your Turning Point”, program pe care l-a parcurs prima data in 2014. Acela a devenit momentul in care a fost sigur ca acea idee – care incoltise timid in mintea sa cu ceva timp in urma si care parea atat de firava in contextul unei vieti profesionale ancorate atat de puternic in cifre si obiective economice – este noua lui menire: aceea de a sustine, de a indruma si incuraja pe cei care doresc sa-si extinda orizonturile cunoasterii si autocunoasterii. Decizia nu a fost usor de pus in practica. A avut nevoie de doi ani sa-si dea demisia pentru a porni pe drumul infaptuirii propriul vis. La nici o luna dupa acest moment si din intamplare – desi nimic nu este intamplator – a aparut si oportunitatea concreta: a stat de vorba cu Inge Rock in cadrul “Turning Point 2016 si… iata-l aici!

Pentru tine, cititorule

Acum e timpul sa te gandesti la optiunile tale. Poate ca ai fost si tu antreprenor sau manager sau lider. Poate ca si tu ai trecut prin relatii care nu au mers. Poate ca acum iti este pur si simplu frica sa mergi mai departe in cariera, in relatie sau in viata. Pentru ca ai ajuns pana aici, sunt convins ca ai si tu vise despre tine si viata ta. Acum este momentul cel mai bun sa iesi din zona de confort si sa incepi sa devii cu adevarat TU!

“Viata este o chestiune de alegeri, fiecare alegere pe care o faci, te face pe tine.”John Maxwell

Sunt aici sa te ajut si sa-ti usurez drumul. Hai sa discutam care din programele noastre ti se potriveste cel mai bine.